Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Storvreta vill hålla tätt ikväll

I första semifinalen i Falun hade Storvreta inte mycket att säga till om. Det vill de ändra på ikväll. – Det blev mycket mål senast. Jag skulle vilja att vi håller mer tätt, säger Stefan Forsman.

Storvreta blev till stor del utspelade i första semifinalen i JALAS Arena och lagkapten Mattias Samuelsson var allt annat än nöjd. När Storvreta stod som hemmalag i torsdagens match 2 var det gladare miner på Samuelsson som avgjorde i förlängning. Ikväll, två dagar senare är det match igen.

– Vi har rehabsamling för att ta reda på hur det ser ut med skadeläge och en kort samling för att se hur det ser ut (läs: fredag), säger Storvretas tränare Stefan Forsman till 24Uppsala.se om hur laget hanterar det täta schemat.

Sett till första matchen i Falun är det en del saker Forman vill se förbättring på:

– Det blev mycket mål senast. Jag skulle vilja att vi håller mer tätt, men fortsätter göra mål förstås, men att vi är lite piggare i spelet utan boll. Det växte fram under matchen senast och jag tror det kommer att fortsätta.

– Jag tror det blir en tuff och jämn match. Vi måste vinna en bortamatch för att vinna den här serien. Vi ska gå all in, säger Stefan Forsman.

Hur ser det ut med skadeläget?
– Det är lite dag för dag, Robin (Nilsberth) vet vi inte riktigt hur det blir med. Paulsson (Nicklas) har det funkat med och han kan spela, men det är ett frågetecken med Robins fot.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar