Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Calebsson fortsätter i Pixbo

Daniel Calebsson har skrivit på ett nytt kontrakt på 1 år med Pixbo Wallenstam. - Jag vill gå först i detta led och inte vara en av dom som gömmer sig och lämnar över ansvaret till alla andra, säger Calebsson.

Pixbo Wallenstam och lagkapten Daniel Calebsson har förlängt kontraktet med ytterligare ett år.

– Caleb var en av våra bästa spelare om inte den bästa under gångna säsongen vilket inte minst en artonde plats i poängligan bevisar.

– Det har aldrig funnits någon tvekan om att inte förlänga med ”Caleb” med tanke på hans prestation, glöd för sporten och sitt stora hjärta för Pixbo Wallenstam. Han är en nyckelspelare och en förebild för både spelare och ledare så det kommer bli riktigt roligt att följa honom och hans briljanta spelsinne minst ett år till. Vi är väldigt glada över att vi har Daniel Calebsson i Pixbo Wallenstam, säger Pixbos sportchef för herrlaget Olle Carlsson.

36-åriga Calebsson gjorde den här säsongen 18 mål och 30 assist i grundserien. I slutspelet blev det 1 mål och 2 assist när Pixbo åkte ut i fyra raka matcher i kvartsfinalserien mot Växjö.

– Pixbo står inför en tuff utmaning att vända denna nedåtgående trend vi har sett dom senaste åren, säger Daniel i en kommentar och fortsätter:

– Jag vill gå först i detta led och inte vara en av dom som gömmer sig och lämnar över ansvaret till alla andra. Det jag kan bidra med är att visa vad Pixbo Wallenstam vill stå för på och jämte plan. Vara en förebild när det gäller seriositet, hård träning och glädje för denna idrott. Jag är stolt över att få spela ännu ett år för Pixbo Wallenstam och jag längtar redan till nästa säsong.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar