Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Insamling till minne av Mikael Harryson

Pixbo Wallenstams bortgångna Mikael Harryson hedras med en en insamling till Hjärt-Lungfonden.

För att hedra Pixbo Wallenstams bortgångna Mikael Harryson som dog av ett hjärtstillestånd under träning i lördags har en insamling startats.

”För att hedra vår bortgångne vän Mikael Harryson, 25, som den 6:e maj drabbades av hjärtstillestånd under en träning har initiativtagarna till uppvisningsmatchen mellan IK Baltichov och FBC Lerum bestämt att starta en insamling hos Hjärt-Lungfonden fram till matchen den 21 maj.

Mikael fostrades i FBC Lerum och har de senaste åren spelat innebandy på högsta nivå i Pixbo Wallenstam. Så sent som i våras var han dessutom med Lerums herrlag som assisterande tränare under en tid han var skadad.

En stor spelare men ännu större människa har lämnat oss och vi vill nu göra det vi kan för att stödja forskningen – så att fler människor med hjärtfel kan göra det de älskar allra mest utan att behöva sätta livet till.

För Mikael.

Rasmus Tynander
Pontus Persson, FBC Lerum
Anton Svensson, IK Baltichov”

Vid publicering av den här artikeln onsdag 10 mars kl 15:30 har nästan 190 000kr samlats in. Klicka dig vidare till insamlingen för att vara med bidra.  

Ikväll onsdag den 10 maj anordnar Pixbo Wallenstam en minnesstund för Harryson i Wallenstamhallen. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar