Foto: Per Wiklund
Linköping IBK

Uppgifter: Tobias Gustafsson till Storvreta

Enligt uppgifter till Expressen presenterar Storvreta backen Tobias Gustafsson som nyförvärv imorgon.

Storvreta IBK har kallat till presskonferens imorgon söndag kl 14:00. Enligt Expressen är det Linköpings back Tobias Gustafsson som kommer presenteras.

Landslagsbacken Tobias Gustafsson har ett år kvar på kontraktet i Linköping och tidigare har Linköpings manager kommenterat:

– Jag utgår från att han är så professionell att han respekterar sitt kontrakt, sa Linköpings manager Johan Astbrant till Expressen.

Med kontraktet i åtanke kommenterar även Astbrant:

– ”Tobbe” har skrivit på ett treårsavtal där han har ett år kvar på kontraktet. Vi har hjälpt både honom och hans tjej extremt mycket för att de ska få till en bra livssituation här i Linköping. Vi har även hjälpt honom med saker som inte ens står med i hans kontrakt. Jag utgår från att han är så professionell att han respekterar sitt kontrakt, säger Linköpings manager Johan Astbrant.

Nu avslöjar Expressen att Tobias Gustafsson kommer gå till Storvreta vilket i så fall skulle vara en av silly seasons största övergångsbomber. Enligt uppgifter till Expressen ligger prislappen för Gustafsson på runt 300 000 kr.

Gustafsson blir i så fall Storvretas andra nyförvärv på backsidan då Storvreta sedan tidigare värvar Filip Stenmark från Warberg.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar