Foto: Idrottsfoto
Linköping IBK

Jesper Alm fortsätter i Linköping

Jesper Alm som funnit med i Linköpings SSL-trupp sedan säsongen 2014/15 har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

Linköping har skrivit nytt kontrakt med 22-åriga Jesper Alm som hoppas få det att lossna i SSL den kommande säsongen.

– Framförallt är det min erfarenhet från flera SSL-säsonger som jag hoppas att jag ska kunna dra nytta av. Jag tycker jag mer och mer växer in i SSL-kostymen och hoppas att jag kan ta sista steget nu, säger Alm till Linköpings hemsida.

Ett steg som Alm hoppas ta under ledning av nya tränaren Andreas Harnesk.

– Det känns bara bra att det nu är klart att jag stannar i klubben och det känns som vi går mot en intressant säsong med ny tränare och ett nytt sätt att spela och tänka innebandy, säger Alm och fortsätter:

– Jag har bara goda ord att säga om Harnesk så här långt och tänket med mer publikfriande innebandy och mer offensivt spel är inspirerande.

Även Linköpings manager Johan Astbrant kommenterar förläningen av Alm.

– Jeppe har med sin fantastiska fysik potential att klara av SSL spel på högsta nivå. Hans personlighet och träningskultur är precis enligt den modell vi jobbar efter. Vi har inte riktigt fått ut det vi önskat av Jeppe de senaste åren, men han har stundtals visat upp sina kvalitéer vilket vi nu vill locka fram ännu mer av. Fokus kommer att ligga på individuell utveckling och att få upp Jespers självförtroende ytterligare så han kan hjälpa oss i resan mot toppen, säger Linköpings manager Johan Astbrant.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar