Allsvenskan

Oskar Spetsare till Visby: ”Otroligt seriös och träningsvillig”

Visby IBK har gjort klar med Oskar Spetsare som senast spelat med Kloten Jets i Schweiziska högstaligan.

Visby IBK fortsätter att förstärka laget. Ny spelare till Visby är Oskar Spetsare som de två senaste säsongerna har spelat med Kloten Jets i Schweiziska högstaligan NLA.

– Oskar är en otroligt seriös och träningsvillig spelare med bra handleder som kan spela både högerforward eller center, kommenterar Visbys tränare Niklas Hovivuori till Visbys facebooksida.

Oskar Spetsare gjorde förra säsongen 3 mål och 10 assist. Innan han lämnade Sverige var han en notorisk poänggörare för Örnsköldsvik i division 2. Spetsare testades även under försäsongen med SSL-laget Höllviken där han var med och spelade Czech Open.

– Jag kände efter 2 säsonger i Schweiz att det var dags att göra något nytt. Sen kom jag i kontakt med Visby och fick en bra bild av föreningen och allt runt omkring, säger Spetsare och utvecklar:

– Efter att jag varit nere och träffat laget och människorna som jobbar med laget så stärktes den bilden ytterligare. Sen känns det som ett bra steg för mig att ta rent innebandymässigt också.

Förutom Oskar Spetsare har Visby bland annat även förstärkt laget med finske Vile Hirvisuo, Kasper Broby och Filip Björk.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar