Foto: Mats Ragnarsson
Allsvenskan

Rudeström fortsätter i Umeå City

Martin Rudeström som gjorde comeback i Umeå City förra säsongen är nu med i laget från start.

Med några veckor kvar till seriepremiär får Umeå City ett klart besked från målvakten Martin Rudeström som fortsätter i laget.

– Precis som vanligt har jag fått lägga ihop mitt livspussel och se om jag får ihop det med familj samt arbete. Med tanke på att det gick bra för mig förra säsongen har det vägt över att det finns tid att spela innebandy även kommande säsong, säger Martin Rudeström till umeacity.se.

Förra säsongen gjorde Rudeström comeback efter att Umeå City haft skadeproblem. En lyckad comeback där Rudeström dominerade flera matcher.

– Jag var nöjd med min förra säsong och har självklart satt upp egna mål och delmål. Självklart vill jag vara en av seriens bästa målvakter när vi ska summera 2017/18.

– Men jag är ödmjuk och tar inte min tröja för givet utan det gäller att göra jobbet vid varje träningstillfälle och visa mina tränare att det är jag som ska stå, poängterar Martin Rudeström.

Att det gick så bra förra säsongen vill rutinerade Rudeström tack laget för.

– Vill verkligen lyfta det lag som vi hade förra säsongen när det gällde att vara en resurs för mig att mota de skott samt avslut som kom. Kan lugnt säga att laget gjorde det enkelt för mig.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar