Foto: Skärmavbild/Per Wiklund
IBK Dalen

Kronbergs bladkris över: ”Klarar mig 5 år till”

För ett par veckor sedan gav sig den norske Dalenstjärnan Ketil Kronberg ut på jakt på social medier efter fler blad av sorten Unihoc RAD svar vilket är det blad Kronberg spelar med. En lyckad jakt. - Nu har jag så jag klarar mig, säger Kronberg till Platspodden.

För cirka två veckor sedan gav sig Ketil Kronberg ut på jakt i sociala medier efter ett speciellt blad. Ett svart Unihoc RAD vilket är det blad som Kronberg spelat med sedan han kom till Sverige 2006. Ett speciellt blad som har slutat att tillverkas och Kronbergs förråd började sina. De 3 extrabladen har nu fått rejäl påfyllning.

– Det har gått framåt. Jag hade lite panik där och var faktiskt ganska orolig då jag bara hade 3 nya blad kvar och ett par som var riktigt utnötta. Men nu ser det ljusare ut och jag har säkert skrapat ihop en 10 blad till, säger Kronberg i det senaste avsnittet av podcasten Platspodden.

Bevisligen ett blad som Kronberg verkligen fastnat vid.

– Det har alltid fungerat bra för mig. Jag bytte för 10-11 år sedan och då fanns det i sortimentet och det var det bladet jag gillade. Jag fastnade för det och har aldrig bytt. Jag har aldrig tänkt på att byta till något annat. Men nu kan jag byta blad bland de jag har med gott samvete.

Något skämtsamt har Kronberg även sagt att om han inte hittat några nya blad så blir han tvungen att sluta. Det dröjer dock någon säsong till innan den frågan kommer kräva sitt svar.

– Jag har inte sagt mer än att jag spelar den här och nästa säsongen med tanke på att jag har ett tvåårskontrakt. Jag håller alltid vad jag lovar till Urban och Dalen. Jag fullföljer kontraktet och så får vi se hur det ser ut då med familj och annat. Men blad har jag så det räcker. 10-15 blad klarar jag mig 5 år på, säger Kronberg.

 

Lyssna på hela avsnittet av Plastpodden där även TV4:s Expert Patrik Åman pratar SSL Herr och landslaget samt förbundskapten Mikael Hill om truppen som togs ut till EFT. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar