AIK IBF

TV+Text: Matchstraff efter strypgrepp

Matchstraff för Jens Milesson efter att ha greppat tag om Alex Kjellbris hals.

Pixbo Wallenstam vände och vann matchen mot AIK med 6-4. Efterspelet skulle dock inte handla om Pixbos vändning utan det matchstraff som Jens Milesson fick efter situationen med Alex Kjellbris vilken du kan se i spelaren ovan. Det är i en duell vid sargen som Milesson och Kjellbris går samman och i marken. Milesson greppar i situationen tag om Kjellbris hals som efter matchen hade märken.

– Jag har riktiga nypmärken över hela halsen. Jag fick ingen luft ett kort tag, det kändes väldigt läskigt, säger Kjellbris till Sportbladet.se.

AIK Alex Kjellbris

I matchen fick Milesson matchstraff 2 och även Kjellbris visades ut två minuter. Till IBnytt.se avvaktar Milesson med att kommentera händelsen. Men till Sportbladet säger han:

– Jag vet inte riktigt vad som händer. Han drar i mig och vi börjar brottas och sedan ramlar vi båda två. Han drar mig bakåt och jag följer med i fallet. Typ så, säger Milesson till Sportbladet.se.

Sportbladet: Alex Kjellbris säger att du nyper till honom över halsen?

– Det vet jag inte om jag håller med om. Det var inte så att jag gjorde något med flit, i så fall var det en olyckshändelse. Vi drar i varandra och tappar balans, säger Milesson.

LÄS MER: Se fler bilder från händelsen här

LÄS MER: Matchen vann Pixbo med 6-4 vilket du kan läsa om här 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar