Foto: Skärmbild HBTV
Allsvenskan

Ny tränare i Hudik/Björkberg

Hudik/Björkberg i Allsvenskan Norra byter tränare.

Inför lördagens match mot Wibax fick Hudik/Björkbergs tränare Hans Edström sparken och laget leddes av Thomas Elving. Nu har en ny ledarstab presenterats. Det blir den gamla Hudik/Björkbergspelaren Emil Strandell som slutade spela för två år sedan som tar över huvudansvaret och Mattias Karlsson blir assisterande.

– Jag blev väldigt ställd när H/B hörde av sig i fredags och sen gick det otroligt fort sedan Hasse (Edström) och Micke (Ericsson) entledigas. Jag har spenderat väldigt mycket tid i telefon fredag, lördag och söndag för att göra klart allting, säger Strandell till Helahelsingland.se

Hudik/Björkberg som ligger åtta i Allsvenskan Norra med 14 poäng, 2 poäng ner till nedflyttningsplats kände att det behövdes förändring.

– H/B har väl tyvärr gått lite knackigt. Det är ett roligt och spännande läge att kliva in i för att sätta sin prägel på och få till en förändring. Klubben tycker inte att det har funkat hundraprocentig på planen helt enkelt.

Emil Strandell har följt laget under säsongen och även kommenterat alla Hudik/Björkberg hemmamatcher. Inför säsongen var han även en stor det allsvenska  studomagasin som publicerades vid seriestart vilket du kan se här:

TV: Studiomagasin inför Allsvenskan Norra 2017/18 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar