IB-Play

Johan Roos anmäld till Juridiska nämnden

Även Växjös Johan Roos har anmälts till Juridiska nämnden efter matchen Mullsjö-Växjö.

Det var i slutet av matchen Mullsjö-Växjö som Mullsjö vann med 9-4 som det hettade till på planen. Växjös Johan Roos kom i duell mot Mullsjö målvakt Benjamin Löfdahl och flera spelare anslöt till diskussionerna vilket går att se i klippet ovan. I matchen visades Mullsjös David Gillek och Växjös Jesper Sankell ut med varsitt matchstraff. Växjös Johan Roos fick fem minuters utvisning och tidigare nämnda David Gillek fick även han 2 minuter utöver sitt matchstraff. Efter matchen har Mullsjös målvakt Benjamin Löfdahl anmälts till Jurdiska nämnden efter att domarna rapporterat en situation till videogranskningsgruppen.

Även Växjös Johan Roos har rapporterats in till videogranskningsgruppen i två situationer. Båda rapporterna inskickade av Mullsjö. I en av de rapporterade situationerna har Roos anmälts vidare till Juridiska nämnden. Roos har nu fem dagar på sig att yttra sig.

LÄS MER: Löfdahl anmäld till Juridiska nämnden 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar