Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Fortsatta skadeproblem för Calebsson

Pixbos lagkapten Daniel Calebsson som inte spelat sedan början på november har fortsatta problem med sin hälsporre.

Pixbo fortsätter att imponera i årets SSL och ångar på i toppen av tabellen. Mot Helsingborg blev det en ny seger och laget går starkt fram i serien. Man gör det dock utan lagkapten Daniel Calebsson som inte spelat sedan början på november på grund av en hälsporre. I november trodde Calebsson att han snart skulle vara tillbaka.

– Jag har problem med en hälsporre. Det är inget värre än så men det gör väldigt ont och tyvärr blir det värre av att spela. Vi har tagit det säkra före det osäkra och det finns ingen mirakelkur. Det finns lite olika teorier men vila och rehab är det som gäller, sa Calebsson då.

Förhoppningen var att vara tillbaka efter några veckor. Nu två månader senare finns ännu inget fastställt datum på när ”Caleb” är tillbaka på planen.

– Jag trodde väl kanske att jag skulle bli borta två matcher, men det blev snabbt tio, säger Calebsson till Härrydaposten.se. 

Nu ändras upplägget och tanken är att höja intensiteten i träning även om det egentligen är vila som gäller.

– Det är frustrerande. Det vill inte riktigt släppa och det är svårt att vila eftersom man använder hälen i vardagen och inte bara när man spelar innebandy. Jag hade hoppats att jag skulle kunna säga när jag är tillbaka, men det kan jag inte, säger Calebsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar