Foto: Magnus Andersson
IBK Dalen

KLART: Rutinerade Dalenprofilen fortsätter säsongen ut

Nu står det klart att Dalens rutinerade Andreas Carlbom fortsätter med Dalen hela säsongen.

Andreas Carlbom gjorde comeback i Dalen när laget drogs med skador. Sedan dess har beslut tagits månad för månad om en eventuellt fortsättning. Nu står klart att Carlbom kör på hela säsongen som är kvar.

– Jag kommer att spela säsongen ut. Nu börjar ju den roligaste delen av säsongen där allt ska avgöras. Summerar jag min comeback hittills är det svårt att vara nöjd med den än så länge, men säsongen är inte slut än, säger Andreas Carlbom till Dalens hemsida. 

I helgens match mot Storvreta gjorde Carlbom det första målet efter comebacken.

36-åringens comeback har varit kantad av en skadekänning i baksida lår.

– Det var givetvis skönt att göra mål, men jag har mest fokuserat på att komma i form både orkesmässigt och spelmässigt. Jag har inte tänkt så mycket att jag måste göra mål. Matchen mot Falun var en helt okej match från vår sida, men det kändes mest snöpligt att vi tappade i den sista perioden, berättar Carlbom.

TV: Se Carlboms första mål sedan comebacken

Nästa match för Carlbom och Dalen som ligger åttonde och sista slutspelsplats är på onsdag då laget tar emot serietvåan Storvreta.

– Jag ser fram emot matchen mot Storvreta. Vi har 1-1 i inbördes möten denna säsongen och det kommer nog bli en tajt match. Det är ingen slump att Storvreta ligger högt uppe i tabellen. För vår del har det känts bättre på slutet där vi slipat på några detaljer i försvarsspelet och formen är rätt bra. Vi har haft några spelare borta på grund av sjukdom, men hoppas att vi har full tillgång till alla spelare mot Storvreta, säger Andreas Carlbom.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar