Jim Johansson här i hemmamatchen mot Mullsjö förra säsongen Foto: Per Wiklund
IBK Dalen

Dalen förstärker inför slutspurten

Dalen förstärker truppen med Jim Johansson som återvänder efter att ha gjort 103 poäng på 14 matcher i division 2.

Dalen som ligger på åttonde och sista slutspelsplats förstärker laget innan transferfönstret stänger den 31 januari. Det är forwarden Jim Johansson som åter kommer att spela i Dalen. Johansson lämnade inför den här säsongen Dalen och har spelat med Obbola IK i division 2 där han gjort 62 mål och 41 assist på 14 matcher.

– Det har rullat på ordentligt, det är stor skillnad mot SSL men jag spelar i ett grymt lag. Det har varit helt okej. Samtidigt har jag saknat pulsen i SSL, det ska bli kul att spela där igen, säger Jim Johansson till Sportbladet.se. 

Förra säsongen gjorde Johansson 12 mål i grundserien och 9 mål i slutspelet och det är framförallt målskyttet han ser att han ska bidra med.

– Jag är väl inte den största playmakern utan jag kan skjuta och göra mål, det är min starka sida. Jag hoppas kunna bidra med en del mål, säger Johansson.

Dalen har den här säsongen gjort totalt 103 mål vilket är minst mål i SSL.

– Han är snabb och målfarlig. En poängspelare. Det är klart att vi hoppas att han ska göra en del mål och poäng, säger Dalens klubbchef Urban Karlsson till Sportbladet.se.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar