#ibsilly

Hansson förlänger med Team Thorengruppen

Adam Hansson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Team ThorenGruppen SK. – Det känns fantastiskt kul, säger Hansson.

Adam Hansson som började säsongen i Umeå City IBK men är ett bekant namn hos Team Thorengruppen då han var med och spelade upp laget till SSL har skrivit nytt kontrakt.

I samma veva som att Daniel ”Dille” Jernberg och Lasse Bergström tog över TTG som tränare följde även Adam Hansson med. Resultatet är att Hansson gjort det bra i sin comeback i SSL och att han nu belönas med ett tvåårskontrakt i klubben.

– Det känns fantastiskt bra att skriva på för två nya år. Jag trivs väldigt bra i föreningen och är taggad på satsningen som ”Thoren” gör med nya arenabygget i spetsen, säger Hansson.

Han ser fram emot ett fortsatt samarbete med tränaren ”Dille” Jernberg som ju också finns kvar i föreningen i minst två år till.

– För min del spelade det en stor roll att ”Dille” blir kvar. Vi har stort förtroende för varandra, säger Hansson.

Många har upplevt en stor utveckling i hans spel efter hans ”mellanlandning” i Umeå City.

– Jag är väl egentligen samma spelartyp men har blivit starkare och vågar ta för mig mer på planen. Annars handlar det mycket om förtroende från tränarna som gjort att jag utvecklats mycket, säger han.

Oavsett hur SSL-äventyret nu slutar så tror Hansson på en ljus framtid för klubben.

– Det ser ljust ut tycker jag. En ny arena är på väg och oavsett om det blir SSL eller Allsvenskan så vet jag att det kommer att satsas och vi kommer ha ett bra lag  och slagkraftigt lag, säger Hansson.

TTG:s sportchef Janne Lundquist är mycket belåten över dagens signering.

– Hansson är en ung center som vi tror mycket på och vill bygga på. Han är ambitiös och skicklig i sin spelstil. Det känns mycket bra att han blir kvar hos oss i två år till och det är en viktig pusselbit i den satsning vi vill göra, säger Lundquist.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar