Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Visby värvar från SSL

Visby IBK stärker upp truppen inför slutet av säsongen.

Visby IBK på femte plats i Allsvenskan rustar upp truppen inför säsongsavslutningen och värvar Adam Kimström från Team Thorengruppen.

– Först och främst skulle jag vilja tacka Janne och Peter från Team Thoréngruppen. Det är tydligt att man har med en SSL-klubb att göra som sköter denna typ av affär extremt proffsigt, säger Visbys sportchef Joakim Bandholtz i ett pressmeddelande.

Adam Kimström har den här säsongen gjort 2 mål och 7 assist för SSL-jumbon Thorengruppen. Förra säsongen blev det 10 mål och 9 assist.

– Adam Kimström är en spelare som vi har haft ögonen på under många år och nu får vi äntligen ihop det. Adam kommer lyfta vårt spel till nya nivåer då vi inte har den spelartypen i laget idag.

Övergången var på gång redan för några säsonger sedan.

– Jag var här och besökte Visby IBK inför säsongen 14/15 och fick ett väldigt bra intryck av klubben, så när jag fick frågan om att hjälpa till och spela upp Visby IBK i SSL så va det inget att tveka på, kommenterar Kimström själv övergången.

Kimström passar även på att tack för åren i Team Thorengruppen.

– Jag fick ett väldigt bra mottagande av grabbarna i laget och det är jag väldigt tacksam för. Det underlättade mycket för mig och jag har trivts väldigt bra både i staden och i klubben, säger Kimström till Thorengruppens hemsida.

Adam Kimström, Team Thorengruppen SK

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar