Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Forward förlänger med Växjö

Växjö har förlängt kontraktet med forwarden Jesper Sankell.

Växjö och forward Jesper Sankell har kommit överens om en förlängning på ytterligare två år.

– Jesper Sankell är inte bara en viktig offensiv kraft för Växjö Vipers. Med sitt hårda arbete och uppoffrande spel är han också en förebild i defensiven. Sankell bygger mycket av sitt spel på energi och känslor vilket är betydelsefullt för hela laget, skriver Växjö på sin hemsida. 

Jesper Sankells första sejour i Växjö var säsongerna 2013-2015. Efter en halv säsong i Jönköping kom han tillbaka till Växjö till säsongen 2016/17 och gjorde då 20 mål och 21 assist i grundserien. Den här säsongen har han gjort 11 mål och 21 assist vilket placerar honom tvåa i Växjös interna poängligan.

LÄS MER: Sankell: ”Jag vill tillbaka till en SM-final” 

Foto: Per Wiklund

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar