Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Jansson hoppas på nya framgångar med Växjö

Växjö förlänger med Magnus Jansson.

Förra veckan förlängde Jesper Sankell med Växjö. Nu har ytterligare en spelare skrivit på får två nya år med förra säsongens SM-finalist. Det är backen Magnus Jansson som kom till Växjö inför förra säsongen som blir kvar i Växjöklubben ytterligare två år.

– Magnus är en lagspelare som står för hög kvalité rakt igenom. Efter förlusterna av pådrivare som Eric Roos och Simon Ohlsson har Magnus varit oerhört viktig, framför allt för vår defensiv. Med sin energi, fart, kraft och proffsiga inställning är Magnus en förebild som står för mycket av det som Växjö Vipers vill vara, kommenterar Växjö på sin hemsida.

24-årige Jansson har på sina 1,5 år i Växjö gjort 10 mål och 11 assist från sin backplats.

– Jag ser verkligen framemot att få representera Växjö i ytterligare två år. Jag känner att jag kan fortsätta utvecklas hör samtidigt som jag vill fortsätta vara med på föreningens resa mot toppen, säger Jansson själv.

LÄS MER: Sankell förlänger med Växjö: ”Vill tillbaka till en SM-final” 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar