IBK Dalen

Edholm långtidsskadad – operation väntar

Operation väntar för Fredrik Edholm efter nya knäskadan.

När Dalen den 17 februari vann över Pixbo Wallenstam var olyckan framme för Dalens Fredrik Edholm. Edholm hade efter två matchers spel i Allsvenskan blivit redo för SSL-spel efter den korsbandsskada som hållit honom borta från spel hela säsongen. Den 21 januari gjorde han comeback vilket blev kortvarig när han mot Pixbo återigen skadade knäet. Nu har Edholm fått sitt skadebesked och det är ett dystert besked för forwarden. Den inre menisken har gått av och vänt sig och operation väntar. En operation där de även kommer att fixa korsbandet vilket Edholm spelat utan sedan skadan i maj förra året.

– Det är surt riktigt surt. Jag gav det en chans, men det funkade inte. Jag fick några matcher i varje fall, säger Edholm till VK.se.

Efter operationen på torsdag väntar rehab och Edholm förväntas vara tillbaka i spel runt jul nästa säsong.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar