Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Uppgifter: Rokka lämnar Dalen

Enligt uppgifter lämnar Patrik Rokka Dalen.

Enligt flera samstämmiga uppgifter lämnar forwarden Patrik Rokka IBK Dalen. Rokka kom till Dalen till säsongen 2016/17 och har på två säsonger gjort 42 mål och 32 assist. Rokka kontrakt med Dalen går ut efter den här säsongen.

23-årige Patrik Rokka kom till Dalen efter en säsong av SSL-spel med Gävle. Innan dess tillhörde Rokka IBF Falun vilket har varit en av föreningarna som Rokka ryktats tillbaka till. Rokka har även ryktats vara på väg till Schweiz. Den 14 mars kommenterade Rokka ryktena till Västerbottens-kuriren. 

– Jag har pratat med Urban sedan november förra året om jag vill förlänga och jag har sagt att jag vill vänta och se vad som händer med livet. Jag kan inte säga något nu. Det är väl lite jobbsituation och pluggsituation och såna saker som påverkar, sa Rokka då till vk.se.

Enligt uppgifter till oss ibnytt.se är det just en Schweizisk klubb som blir ny klubbadress för Rokka.

Tidigare i veckan ville inte Rokka kommentera om det var klart med en ny klubb men nu säger alltså flera samstämmiga uppgifter att det blir en flytt från Dalen.

*ibnytt.se har på nytt sökt Patrik Rokka för en kommentar.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar