Foto: Idrottsfoto
#ibsilly

Brolin stannar i Dalen: ”Upplever att spelarna fortsätter att utvecklas”

Dalen har skrivit nytt kontrakt med tränare Jonatan Brolin

IBK Dalen har gjort klart med att Jonatan Brolin fortsätter som tränare för IBK Dalen herrar de 2 kommande säsongerna.

— Vi är väldigt nöjda med att vi har lyckats knyta upp Jonatan de två kommande säsongerna och vi vet att Jonatan kommer göra ett bra jobb med att fortsätta och utveckla vårt lag, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson i ett pressmeddelande.

Brolin har tränat Dalen de senaste 6 säsongerna. Nu blir det alltså ytterligare minst 2.

— Först och främst är jag tacksam att fortsatt få förtroendet att leda IBK Dalens herrar. Att vara tränare i denna förening är något jag är väldigt stolt över och värdesätter högt. Jag upplever att spelarna fortsätter att utvecklas under mitt ledarskap och jag tycker att vi som lag håller på att skapa någonting väldigt intressant för framtiden, säger Jonatan Brolin.

Den här säsongen åkte Dalen ut i kvartsfinalen mot Falun. Nu hoppas Brolin att laget ska kunna ta nya steg i sin utveckling.

— Något som varit viktigt för mig att känna i processen fram till detta nya kontrakt, är att vi tillsammans i föreningen jobbar aktivt för att hitta nya steg att ta i vår utveckling. Att vi som förening fortsätter att vara ambitiösa och arbetar för att växa ytterligare. Min ambition är fortsatt stor och den grundar sig i tanken på att utveckla detta lag till att på allvar vara med och slåss om ett SM-Guld, säger Jonatan Brolin.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar