Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Wahlgren lämnar Pixbo – klar för ny SSL-klubb

Max Wahlgren lämnar Pixbo Wallenstam.

Max Wahlgren som kom tvåa i årets poängliga, bara en poäng bakom Albin Sjögren lämnar Pixbo Wallenstam. Ny klubbadress blir Linköping IBK som skrev kontrakt med forwarden innan måndagens semifinal mot Falun.

— Det ska bli jättekul att komma hit. Jag ser verkligen fram emot det, säger Wahlgren till Corren.se 

26-årige Wahlgren ansluter därmed till sin sjunde SSL-klubb i karriären efter två säsonger hos Pixbo Wallenstam. Den här säsongen har poängproduktionen lossnat än mer för Wahlgren som gjorde 39 mål och 30 assist.

— Ett bra steg för oss som förening att kunna värva en etablerad poängspelare. Han har gjort två poäng per match i två säsonger och drygt en poäng i snitt i slutspelet i ett lag som haft det tufft i slutspel de senaste åren, säger Linköpings tränare Johan Astbrant.

Förutom Pixbo Wallenstam har Wahlgren även spelat i SSL med Granlo, Mora, Warberg, Helsingborg och Dalen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar