SSL-Dam

Årets domare 2017/18

Årets domare säsongen 2017/18 är utsedda.

Årets domare i SSL säsongen 2017/18 är utsedda. I SSL Dam är det domarparet Daniel Dufvenberg och Jörgen Andersson som är årets domare.

Motivering: ”Jörgen och Daniel är Svensk Innebandys mest rutinerade par på damsidan som inte räds att förändra sin produkt. Strävan att förändras och utvecklas är framstående, det visar de framför allt i sitt ledarskap och genom förmågan att upprätthålla en hög lägstanivå under sina karriärer. En duo som alltid är väl förberedda, pålästa och tar sitt uppdrag på allvar. Paret är minst lika uppskattat internationellt, senast under VM i Bratislava där man fick avsluta turneringen med en rafflande semifinal mellan Finland och Schweiz.”

På herrsidan är det i år likt förra säsongen Thomas Andersson och Rickard Wissman:

Motivering: ”Paret har under säsongen fortsatt att positionera sig som ett av världens främsta domarpar. Genom att vara minutiösa i sina förberedelser oavsett om det gäller försäsong, matchgenomförande eller matchanalys visar de att det ständigt går att utveckla en redan stark produkt. Paret har haft flertalet internationella uppdrag under säsongen med VM-kval i Sydkorea som ett exempel.”

Domarparet Andersson/Wissman värmer som vi alla vet upp med att spela fotboll.

TV: Här nickar Andersson/Wissman över 100 som uppvärmning.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar