Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Pixbos glädjebesked – Östholm stannar i klubben

Martin Östholm stannar i Pixbo Wallenstam.

Martin Östholm har bestämt sig om framtiden. Östholm fortsätter i Pixbo Wallenstam med ett nytt kontrakt på 2 år.

– Det känns väldigt bra att fortsätta, det är klubben i mitt hjärta och jag är väldigt stolt att få vara en del av den, säger Östholm i ett pressmeddelande.

En skada förstörde stora delar av vårsäsongen så det är en revanschsugen Martin Östholm som laddar för nästa säsong. Hans 12.e i högsta serien och i Pixbo Wallenstam.

– För lagets del hoppas jag att vi utvecklas som grupp och att vi går längre i slutspelet än vad vi gjorde i år. Personligen vill jag fortfarande utvecklas som spelare och person för att bli bättre.

Sportchef Rikard Jonsson kommenterar Martin Östholms förlängning såhär:

– Han är en världspelare som gör skillnad och som är vår ledare. Därför är vi otroligt glada och nöjda över att vi tillsammans lyckats landa i ett nytt avtal.

Huvudtränare Jonas Eliasson är givetvis också nöjd.

– Det känns väldigt bra att han fortsätter sin satsning i Pixbo Wallenstam. När han är på humör är han världens bästa offensiva back samtidigt som jag är helt säker på att han kan ta ytterligare kliv. I power play finns det ingen som kan mäta sig med Martin Östholm och vi ska jobba hårt tillsammans för att han ska få spela VM i december.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar