Foto: IFF
Landslag

Kronberg gör comeback i landslaget

Ketil Kronberg tillbaka i norska landslaget.

Efter VM i Riga meddelade Ketil Kronberg att hans tid i norska landslaget var över. 16 år, 121 landskamper med 86 mål och 96 assist var nog för den norges bästa spelare genom tiderna och mer tid skulle spenderas med familjen och fokus skulle läggas på spel med IBK Dalen. Nu har den norske stjärncentern tänkt om och är tillbaka i landslaget vilket Innebandyavisen.no är först att berätta.

Ketil Kronberg är med i truppen när Norge samlas i månadsskiftet för att fortsätta förberedelserna inför VM i Prag i december. Beskedet från Kronberg innebär att finns tillgänglig för att spela VM i Prag där Norge finns med i Sveriges grupp tillsammans med Danmark och Finland.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar