Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Mika Kohonen presenterad för ny klubb

Spekulationerna har varit många. Här är Mika Kohonens nya klubb.

Mika Kohonen bestämde sig efter förra säsongen att lämna FC Helsingborg. Efter det har spekulationerna om ny klubb varit många där uppgifter placerad Kohonen i Falun och finska klubben Happee. Under onsdagseftermiddagen kallade Happee som är Kohonens moderklubb till presskonferens. Väl där var det just Mika Kohonens som presenterades som nyförvärv.

— Jag har haft en fantastisk tid och karriär i Sverige. I Balrog, Storvreta och Helsingborg finns det många nära och kära, och många fina minnen. Nu har jag fått möjligheten att få avsluta i min moderklubb, och det är förstås speciellt, säger Kohonen i ett pressmeddelande.

Övergången innebär att Kohonen nu forsätter sin karriär i den finska ligan där han kommer spelar tillsammans med bland andra tidigare lagkamraten i Helsingborg Jami Manninen och den finska stjärna Peter Kotilainen.

Mika Kohonen har tidigare spelat i Happee mellan 1994 till 2000 och även säsongen 2004/2005.

LÄS MER: ”Fått möjligheten att få avsluta i min moderklubb”

ska%cc%88rmavbild-2018-08-29-kl-15-04-18

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar