IB-Play

TV: Blomkvist första SSL-mål: ”Dröm sedan man var liten”

Sirius 19-årige Jonathan Blomkvist med första SSL-målet.

När Sirius tog viktiga poäng och vann över Linköping gjordes ett av lagets åtta mål av 19-årige Jonathan Blomkvist. 4-2 var Blomkvist första i SSL.

— Jätteroligt verkligen. Det är något man har drömt om sedan man var liten, kommentera Blomkvist till SSLPlay.

Målet gjordes i början av den tredje perioden och var starten på Sirius ryck fram till seger med 8-4.

— Jag försökte bryta in och så studsade bollen ut igen så då drev jag bara på kassen. Johan Widh skickar in den på kassen och så studsar den ut på mig så det var bara skjuta in den.

Tre poäng till Sirius som därmed skapar en lucka på tre poäng ner till Kalmarsund som jagar Sirius i kampen om slutspelsplats.

— Ruskigt viktig seger för oss. Vi behövde de här tre poängen efter tappet mot Helsingborg. Nu pushar vi vidare så går vi för slutspel, säger Blomkvist.

LÄS MER: Hattrick av Eriksson mot topplaget: ”Ett styrkebesked”

TV: Se alla mål från matchen här 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar