Foto: Per Wiklund
IBF Falun

JUST NU: Så här spelas kvartsfinalerna i herrarnas SSL

Topp tre har gjort sina val - så här spelas kvartsfinalerna i herrarnas SSL.

Den sista omgången är färdigspelad och det blev Sirius som tog den sista slutspelsplatsen efter seger storseger över Växjö. Det innebär även att herrarnas ligaspel är klart och nu går över till slutspel. Ett slutspel där Storvreta i rollen som seriesegrare väljer först och därefter Falun innan tredjeplacerade XX i sin tur väljer. Direkt efter sista omgången genomförde lagen sina val vilket skapade följande kvartsfinaler.

Kvartsfinaler: 

Storvreta IBK-IK Sirius IBK

IBF Falun-Pixbo Wallenstam IBK

Mullsjö AIS-Växjö IBK

Linköping IBK-IBK Dalen

Storvreta, Falun, Mullsjö och Linköping har även hemmafördel och en extra hemmamatch i kvartsfinalserien som spelas i bäst av sju matcher. Kvartsfinalerna påbörjas i nästa vecka och spelas i bäst av sju matcher.

LÄS MER: Lagens motiveringar – så här gick tankar inför slutspelsvalet

Så här tippade tränarna tabellen inför säsongen

LÄS MER: Tränarnas tips inför säsongen

Sluttabell: 

 

*artikeln uppdateras

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar