Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Malmgren fortsätter i Sirius: ”En av lagets viktigaste spelare”

Henrik Malmgren har skrivit nytt kontrakt med Sirius.

22-årige Henrik Malmgren har skrivit på nytt kontrakt med Sirius. Det nya kontraktet som offentliggjordes i förra veckan är skrivet på två år.

— ”Henke” har gått från lovande U19-landslagstalang till en av lagets viktigaste spelare på sina fyra år i blåsvarta tröjan och vi är oerhört glada att han vill fortsätta utvecklingen hos oss, skriver klubben.

Den här säsongen har Malmgren gjort sju mål och åtta assist. Moderklubben är Åkersberga IBF och på meritlistan finns hela nio U19-landskamper. På torsdag väntar Malmgren första SM-slutspel dit Sirius tog sig efter att ha växlat upp rejält på slutet och dessutom avslutade seriespelet med en storseger över Växjö.

— Efter att ha lagt om till ett högre försvarsspel och offensivare anfallsspel så har det tagit en stund att hitta rätt. Vi har växt in i det under säsongens gång. Tyvärr har vi dippat lite några omgångar från slutet då vi tappade onödiga poäng. Vi avslutade starkt och går in i slutspelet med en bra känsla, säger Sirius tränare David Ahlmark till klubbens hemsida. 

— Det ska bli oerhört roligt. Det är alltid inspirerande att möta de bästa lagen. Storvreta har verkligen dominerat SSL både förra säsongen och den här. Vi har en härlig utmaning framför oss och vi ser fram emot den.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar