IB-Play

TV: Tveksam situation till 4-1 – var bollen inne?

Tveksam målsituation när Mullsjö gör 4-1 mot Växjö - men var bollen inne?

Det blev stor diskussion i Nyhemshallen i den andra perioden av kvartsfinal tre mellan Mullsjö och Växjö. Det var när Mullsjö tilldömdes 4-1 som diskussion uppstod då det rådde delade meningar kring om bollen var över linjen eller inte. Domaren Glenn Boström som stod precis vid den förlängda mållinjen dömde mål till Växjöspelarnas besvikelse. Det som spädde på tveksamheten i kring målet var att TV-bilderna gick direkt ut i hallen vilket gjorde att spelarna själva flera gånger kunde se att det fanns en tveksamhet kring om bollen var inne eller inte. TV-bilder som domarna inte får använda i sin bedömning.

I periodpausen var Växjö  övertygade om att bollen var över linjen.

— Jag tror att alla i hela hallen såg att den var inne, kommenterade Växjös Niklas Nordén till Eurosport inför den tredje perioden.

Målskytten Anton Vestlund kommenterade målet så här:

— Jag tror domaren såg bättre än mig och han dömde mål, så jag får lita på han, sa Vestlund.

Om bollen var inne? Döm själv i spelaren ovan.

Mullsjö vann senare matchen med 7-5.


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar