IB-Play

TV: Delgado Johansson anmäld efter slag

Amanda Delgado Johansson anmälda till Juridiska Nämnden.

IKSU:s Amanda Delgado Johansson visades ut fem minuter i torsdagens kvartsfinal 1 mot Dalen. En utvisning som kom i den tredje perioden efter att Delgado Johansson hamnat i situation med en Dalenspelare där klubban med ett slag träffar händerna. Delgado Johansson visades alltså ut i matchen och händelsen har i efterhand rapporterats in till videogranskningsgruppen.

Videogranskningsgruppen har i sin tur valt att anmäla Amanda Delgado Johansson vidare till Juridiska Nämnden som ska göra en bedömning om det väntar eventuellt avstängning eller ej. Delgado Johansson har 24 timmar på sig att yttra sig och IKSU spelar nästa på söndag.

IKSU vann senare matchen med 4-3 .

TV: Se målen från matchen här 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar