Foto: Endre IF
Endre IF

Norsk landslagsmålvakt till Endre

Endre IF har gjort klart med en ny målvakt. Det är Thea Ekholt som så sent som förra veckan utsågs till Årets spelare i Norge som skrivit ett tvåårskontrakt med Endre.

 

Endre IF har gjort klart med ett ny nyförvärv. Årets spelare i Norge 2016/2017, målvakten Thea Ekholt har skrivit ett tvåårskontrakt.

– Thea är en otroligt spännande målvakt som känns helt redo för att ta steget till SSL. Vi har haft en bra kontakt med hennes klubb Sagene IF, som varit väldigt samarbetsvilliga, vilket gjort det möjligt för oss att ha Thea på besök i Visby under säsongen för att kunna träna med laget. Thea har gjort ett väldigt bra intryck på oss både på och utanför planen. Hon är en målvakt med ett fint rörelsemönster och har ett ruggigt utkast, Kommentar Jonas Åström, Sportkommitté, Endre IF i ett pressmeddelande.

Thea Ekholt som är landslagsmålvakt i Norge kommenterar själv valet av Endre.

– Jag tycker Endre är en spännande förening och jag har fått ett otroligt bra intryck. Att få spela i SSL har varit ett mål och en dröm länge så jag är väldigt glad att dom har valt att ge mig chansen. Jag tror det kommer vara väldigt bra för min utveckling och det ska bli kul med en ny och spännande vardag. Inte minst ser jag fram emot att bli en del av laget då det verkar vara ett härligt gäng med tjejer, säger Thea Ekholt.

Klart sedan tidigare är att den finska landslagsmålvakten Lisa Kokkonen lämnar Endre.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar