IB-Play

TV: Hultgren anmäld efter armbåge

KAIS Moras Johanna Hultgren anmäld efter armbågstackling.

Det var i den första kvartsfinalen mellan KAIS Mora och Jönköping i den tredje perioden vid underläge 3-4 för KAIS Mora som Johanna Hultgren hamnade i duell med Jönköpings Ellen Svensson. En duell där Hultgrens armbåge kommer upp i Svensson ansikte som för en stund blir liggande. I matchen tilldömdes ingen utvisning för Hultgren som fortsatta spela, så även Ellen Svensson.

Händelsen har rapporterats i efterhand till videogranskningsgruppen som under fredagen tog rapporten vidare till en anmälning till Juridiska Nämnden. Johanna Hultgren har nu 24 timmar på sig att ge sin version av händelsen innan Juridiska Nämnden kommer fram till ett beslut. KAIS Moras nästa match är på söndag.

TV: Se målen kvartsfinal 1 mellan KAIS Mora och Jönköping här 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar