Foto: Idrottsfoto/Per Wiklund
SSL-Dam

Sex spelare nominerade till Fair Play-pris

Tre damspelare och tre herrspelare nominerade till Fair Play-pris.

I samband med SM-finalerna den 27 april delar Svensk Innebandy och Pantamera ut ett Fair Play-pris i Svenska Superligan. Ett pris där domarna i respektive liga röstar på den spelare som varit mest Fair Play under säsongen. Totalt tre kandidater i damernas respektive herrarnas SSL har nu nominerats av domarna. Bland kandidaterna gör sedan en jury det slutgiltiga valet.

Nominerade SSL Dam

Lovisa Nilsson, Örnsköldsvik IBK 
Motivering: ”Lovisa är en fantastisk kapten och ett föredöme för hela laget. Hon lyckas skapa en god stämning på planen och vid sidan av. Spelarna lyssnar på henne och ser henne som en god förebild. Hennes kommunikation med oss domare är alltid med en positivt ton.”

Sara Wilhelmsson, IBK Dalen
Motivering: ”Sara är en spelare som alltid går att föra en positiv dialog med. Hon arbetar tillsammans med oss domare för att skapa en bättre match”.

Camilla Halldén, Warberg IC
Motivering: ”Camilla ser ofta vinning i det sportsliga före det egna laget. Ett föredöme och bra att kommunicera med i både med- och motgång.”

Nominerade SSL Herr

Simon Jirebeck, IBF Örebro 
Motivering: ”Simon är alltid trevlig och kommunikativ, både i med- och motgång. Han är en värdig representant för laget och en föredömlig lagkapten.”

Kasper Hedlund, Mullsjö AIS
Motivering: ”Kasper är en av de trevligaste spelarna i SSL. Han är alltid är positiv och ger sig sällan in i onödiga diskussioner.”

Jonathan Edling, FC Helsingborg
Motivering: ”Jonathan möter alltid domarna med respekt och humor. Lyssnar på feedback och har alltid glimten i ögat.”

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar