Foto: Juha Käenmäki/Salibandy.fi
#ibsilly

Sirius värvar back från Finland: ”Tillföra ytterligare en nivå till vår defensiv”

Finska backen Marko Juselius till Sirius.

Som det tidigare avslöjats under onsdagen av SportExpressen så värvar Sirius backen Marko Juselius från finska topplaget EräViikingit.Juselius  beskrivs som en spelskicklig back som med sina 24 år varit med och spelat 5 säsonger i Salibandyliiga där han för två säsonger sen nådde final. Juselius har varit bofast i Erä:s förstafemma hela säsongen där han gjort 11 poäng på 24 matcher. På meritlistan finns även 8 landskamper för finska U23-landslaget.

— Marko kommer tillföra ytterligare en nivå till vår defensiv. Han gillar dessutom att följa med offensivt i speluppbyggnaden och kommer bli viktig med sin erfarenhet av slutspels- och finalmatcher i vår ännu rätt orutinerade trupp. Han besitter ett bra och pricksäkert skott som han gärna avlossar. Vi är väldigt nöjda att äntligen kunnat knyta till oss Marko, säger Sirius sportchef Nicklas Stuxgren i ett pressmeddelande.

Kontraktet är skrivet på 1+1 år.


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar