Foto: Per Wiklund
Övrigt

Comeback i Växjö till kvällens avgörande match

Med Johan Roos avstängd och flera spelare på skadelistan gör backen comeback till kvällens kvartsfinal 7.

Ikväll ska det avgöras om Mullsjö eller Växjö går vidare till semifinal när den sjunde kvartsfinalen spelas i Nyhemshallen. Växjö som stod för en mäktig upphämtning och avgörande på straffar kommer till matchen med flera återbud. Sedan tidigare är Niklas Ramirez skadad och dessutom saknas Magnus Jansson som fick en klubba i ögat i förra matchen. Viktor Hansson kommer inte till spel efter en smäll mot knät senast och inte heller Oliver Johansson finns tillgänglig. Dessutom är Johan Roos avstäng efter tacklingen på Kim Ganevik som resulterade i rött kort.

Med dessa återbud kallar Växjö in en annan Roos i startuppställningen. Johan Roos broder Eric Roos är inskriven i laguppställningen. Eric Roos som la av efter SM-finalen 2017 har inte spelet sedan dess. Nu finns han alltså åter i truppen.

— Det är bara så vackert att ha en Roos i båset. Det betyder mycket för oss. Eric tackade ja till erbjudandet direkt när vi frågade honom och då kör man bara, kommenterade Niklas Nordén till Kanal 9 inför matchstart.

TV: Rött kort för Johan Roos – se situationen här 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar