IB-Play

TV: Vestlund anmäld – se situationen här

Mullsjös Anton Vestlund anmäld till Juridiska nämnden efter tisdagens semifinal.

Falun vann tisdagens semifinal i Nyhemshallen med 8-4 och skaffade sig matchboll i semifinalserien mot Mullsjö. Ett Mullsjö som efter matchen har fått forwarden Anton Vestlund anmäld till Juridiska nämnden. Det var i slutminuterna och i samband med att Falun gjorde sista målet fram till 8-4 som Mullsjös Anton Vestlund sprang hemåt och hamnade i situation med Faluns Alexander Hallén. Vestlund som det går att se av TV-bilderna kolliderar och tacklar Hallén från bakifrån och Hallén åker i marken. I matchen tilldömdes Vestlund inget straff för förseelsen som i efterhand har rapporterats in till Videogranskningsgruppen som i sin tur har valt att anmäla Vestlund till Juridiska nämnden.

Anton Vestlund har nu möjlighet att komma in med sin syn på situationen innan beslut om eventuell avstängning tas. Nästa semifinal lagen emellan är imorgon torsdag där Falun har möjlighet att ta sig till SM-final vid seger.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar