Edin Omanovic här till höger Foto: Per WIklund
#ibsilly

Avslöjar: Målvakt klar för Kalmarsund – värvar från konkurrent

Enligt flera källor har Kalmarsund värvat målvakt från Växjö.

För en vecka sedan stod det klart att Kalmarsund inte skriver nytt kontrakt med den tjeckiske målvakten Jan Binder. Istället har klubben gått vidare med andra målvakter som partner till Kalle Bending Sörling. Nu pekar flera uppgifter på att Kalmarsund har gjort klart med en målvakt.

Ny målvakt är Edin Omanovic som därmed värvas från derbykonkurrenten Växjö IBK. Omanovic med Craftstaden som moderklubb har tillhört Växjö sedan säsongen 2015/16. De första åren var han andramålvakt bakom Eero Kosonen och den här säsongen har Omanovic i större grad delat målvaktspositionen med Viktor Kastengren. Nu går alltså flytten till Kalmarsund där han kommer konkurrera med Kalle Bending Sörling.

Övergången förväntas presenteras den här veckan.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar