Foto: FBC Kalmarsund
#ibsilly

Profilvärvning till Kalmarsund

Podcastprofilen Albin Skur lämnar Endre - förstärker Kalmarsunds organisation.

Podd- och innebandyprofilen Albin Skur som tillsammans med Jesper Gribe har Sveriges största innebandypodcast Innebandysurr lämnar sin kommunikationsroll i Endre. Flera SSL-klubbar har såsom Växjö och Falun har velat knyta sig an Albin till nästa säsong. Nu står det klart att Kalmarsund blir ny klubb där Albin kommer få en roll i en ny satsning på digitala medier, rörlig bild och kommunikation.

— Jag har varit i föreningen i två år, två händelserika år där föreningen tagit stora kliv på många plan. På vissa plan har vi inte kommit så långt som jag personligen önskat, men nu växlar vi upp ytterligare vilket kommer att märkas. Ett område där vi ligger efter är digitala medier och rörlig bild där vi nu som föreningen vill göra en förflyttning och ta en annan position på marknaden. I den processen är rekryteringen av Skur en viktig pusselbit, säger Per Viberg klubbchef i FBC Kalmarsund i ett pressmeddelande.

Satsningen är en rejäl höjning från vad Kalmarsund har idag.

—  Vi kommer att göra en storsatsning med intervjuer, hemma hos reportage med spelare och partners, arenastudio samt en tydlig profil i alla digitala kanaler. Man kommer att få möjlighet att lära känna våra spelare och parters bättre helt enkelt. Satsning kommer att ledas av Skur som idag är en härlig profil inom innebandyn med bland annat podden innebandysurr fortsätter Viberg.

Albin Skur själv ser fram emot flytten och att utveckla Kalmarsund.

— FBC Kalmarsund känns som en förening med framtiden för sig – en förening med höga ambitioner, inom flera områden, både sportsligt och i organisationen. Jag fick ett väldigt gott intryck när jag var på besök och klubbchef Viberg har presenterat en intressant roll för mig, där han har identifierat en förbättringspotential hos föreningen. Jag vill se till att höja intresset kring föreningen genom att se till att lagen syns med ökad frekvens och kvalitet både i egna kanaler, och även övrig media, säger Skur själv.

Förutom Innebandysurr är Skur även en av medlemmarnas i podcasten Kollektivet. Om rollen i Kalmarsund kommer att påverka de populära podcasterna återstår än så länge att se.

— Vi har faktiskt inte snackat om det, vi får se vad som händer nästa säsong med podden, säger Skur.

PODD: Lyssna på Innebandysurr här 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar