Foto: Magnus C Lydahl
#ibsilly

Nykomlingens viktiga besked – kvalhjälten fortsätter

Målvakten Martin Stolt storspelade när Visby gick upp i SSL - skriver nytt kontrakt med klubben.

När Visby IBK vann SSL-kvalet och blev klara för högstaligan storspelade Martin Stolt i flera matchen. Nu har målvakten skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

— Otroligt härligt att Martin vill fortsätta sin elitkarriär tillsammans med oss i Visby IBK. Martins träningsvilja och seriositet sticker ut rejält och hans avslutning på säsongen är magnifik. Jag måste också passa på att tacka Martins arbetsgivare som gör det möjligt för honom att göra en elitsatsning, säger Visbys sportchef Joakim Bandholtz i ett pressmeddelande.

22-årige Stolt värvades till Visby från Dalen till säsongen 2016/17. Innan dess gick han tre år på Riksinnebandygymnasiet i Umeå. Nu väntar spel i SSL.

— Jag är tacksam för att Visby fortsätter att tro på mig, och efter att ha gjort mitt bästa år nu senast, är jag mer än redo att spela SSL. Det här laget och föreningen har något extra.

En välkommen och viktig förlängning för både klubben och utespelarna i Visby. Tommy Bolin lyfter fram målvakten som en viktig del i truppbygget.

— För mig betyder det mycket att få fortsätta den här resan med spelare som har stort IBK hjärta. Martin har vart med jobbat in den träningskultur och vinnarmentalitet vi har skapat och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla den tillsammans med spelare som han, säger Tommy Bolin.


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar