SSL-Dam

Fler mål för Karlstad

Med nyförvärvet Jessika Eriksson i spetsen ska Karlstad försöka lyckas med att göra fler mål och släppa in färre. – Jag hoppas jag kan bidra med poäng framåt och prestera mer än tidigare år, säger nyförvärvet Jessika Eriksson.

Hur har försäsongen varit?
– Det har varit full fart hela sommaren där vi blandat styrka och kondition. Vi kör fortfarande fyspass bredvid innebandy nu när vi gått in i hall. Spelet har varit bra för oss och vi är obesegrade på försäsongen där vi mött blandat motstånd. Det har skapat en go känsla och vinnarmentalitet och vi har blivit mer och mer nöjda med spelet.

 

Vad har ni för förväntningar på säsongen?
– Vi ska kunna klara av att inte bara leva på spelvändningar utan kunna bygga eget spel vilket har fungerat bra. För att nå hela vägen har vi mycket att jobba med men vi vill ha mer boll i anfallszon. Vi måste även vara realistiska och inse att vi inte kan föra matcher mot alla lag. Vi ska helt enkelt göra fler mål och släppa in färre än tidigare år, lyckas vi med det så når vi slutspel.

 

Vad vill du som nyförvärv bidra med?
– Jag ska bidra med lugn i spelet, kunna hålla bollen i anfallsspelet och många poäng. Tidigare år har jag inte tänkt så mycket på att jag ska göra poäng men det är en roll jag har nu och då vill jag prestera mer än förra säsongen.

 

Vilka vinner SM-guld och varför?
– IKSU. Jag tror de möter Mora i en final och i en final kan allt hända.

5 snabba
Vem är mest vältränad?
Tilda Flodell
Vem är bäst taktiskt?
Emma Dahlström
Vem kommer få flest utvisningsminuter?
Dragana Mrksic
Vem bidrar med extra glädje?
Natalia. Hon är skadad men är med och bidrar.
Vem blir lagets överraskning?
Luize Bilinska från Lettland.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar