SSL-Dam

Endre IF har gjort sitt val

Endre IF som gör sin 13:e säsong i högsta ligan har inför denna säsongen tappat flera tunga namn i sin trupp och en av dem är deras trogna kapten Anna Jakobsson som lett laget i flera år. Nu är valet gjort av ny kapten.

Truppen har fått säga sitt och valet föll på Oliva Ruthström som gör sin 7:e säsong i a-truppen och är en naturlig ledare.

– Det känns hedrande att ha blivit framröstad av tjejerna. Jag känner mig stolt som får representera Endre IF och årets trupp! Det kommer bli en utmaning för mig men jag tror och hoppas att jag kan växa med uppgiften. Jag är beredd att ta ett större ansvar och visa vägen. Det ska bli jättekul, säger Oliva Ruthströms i ett pressmeddelande

Som assisterande kapten blir Olivas backkollega Stina Ander som även hon är framröstad av truppen.

– Det känns jättekul att få titulera sig som assisterande lagkapten i Endre IF. Jag kommer bära ett extra ansvar på planen, men även utanför. Jag tror det kommer bidra till att jag växer som spelare och människa, vilket är motiverande, säger Stina.

 

Martin Sköld

Skånsk smålänning med uppväxt i Staffanstorp. Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar