Foto: Idrottsfoto
FC Helsingborg

Ny vinst för Helsingborg

Linköping pratade innan matchen om att det var dags att gå tillbaka till jobbiga, tråkiga och tunna Linköping och visst syntes en förbättring i dagens match mot Helsingborg. Dock inte tillräcklig och Helsingborg går genom segern upp i serieledning. Mycket återigen tack vare en bra match av Jonathan Paulsson

Det var en jämn drabbning i Helsingborg denna kväll där Linköping och Helsingborg följdes åt långt in i matchen. En match som bjöd på bra innebandy utan högsta tempo. Den tredje perioden blev målrikast med 5 mål, 3 av dessa för Helsingborg som stod som slutsegrare med 6-5. Återigen gör Helsingborgs målvakt Jonathan Paulsson en bra match!

– Det var inte den finaste segern precis men det är tre poäng. Idag var det inte speciellt högt tempo på matchen de första två perioderna. Den tredje tycker jag dock att tempos växlar upp och vi tar över mer och mer. Vi tar en tidig ledning och sedan spelar vi smart och är stabila.

Jonathan Paulsson som inlett säsong strålande gjorde även idag en bra match med flera avgörande räddningar.

– Det har börjat bra den här säsongen. Jag har en bra känsla hela tiden och gör några viktiga räddningar per match vilket är det jag ska bidra med. Det fungerar bra och jag har en go känsla i kroppen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar