Foto: Idrottsfoto
Malmö FBC

Tuff match mot Malmö väntar för Warberg

Nykomlingen Warberg IC inledde säsongen med förlust 1-4 mot Dalen och laddar nu om för omgång 2 mot Malmö FBC. Warbergs Jenny Dahl tror på en tuff match. - Jag tror att denna match kommer bli betydligt tuffare. I senaste mötet saknade Malmö en del betydelsefulla spelare, men vi är redo att ge dem ett ordentligt motstånd, säger Jenny till Warbergs Hemsida.

Lagen Malmö FBC och Warberg IC har bra koll på varandra inför lördagens match. För Warbergs del hemmapremiär och SSL-debut för Jenny Dahl är gjord.

Det var lite pirrigt att göra SSL-debut. Vi var många som aldrig hade spelat i SSL innan, så det var en del som var nervösa, men det känns lite bättre nu när det är gjort. Jag tycker att vi gjorde en bra match mot Dalen. Vi står upp bra och ser man till det spelmässiga är det jämnt, det kändes att vi var nervösa men också att vi kom in i det desto bättre allteftersom, säger Jenny Dahl till Warbergic.se 

Imorgon lördag alltså hemmapremiär för ett Warberg som är tillbaka i SSL även på damsidan.

– Det ska bli otroligt kul. Om vi går in och kör och har rätt inställning så tror jag att vi kommer kunna slå de lag som vi på pappret inte kan slå. Eftersom vi anser att vi var bra i söndagens match så har vi släppt den förlusten och blickar istället framåt. Vi har försökt att öka tempot på träningarna och det märks av, vi går in lite tuffare i närkamperna och det fysiska spelet är lite starkare.

Match mot ett Malmö som laget mött tidigare under försäsongen.

– Jag tror att denna match kommer bli betydligt tuffare. I senaste mötet saknade Malmö en del betydelsefulla spelare, men vi är redo att ge dem ett ordentligt motstånd. Denna match kommer vi tappa mindre boll på mittplan och sätta våra chanser, det är två saker som vi måste fixa för att ha en chans att vinna.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar