Foto: Idrottsfoto
FC Helsingborg

Vi kan bygga FC Helsingborgs framtid kring Jonathan

4 mål och 2 assist och nu ett nytt kontrakt med Helsingborg. Jonathan Nilsson kan summera en bra säsongsinledning med lovord från sportchefen Juha Kivilehto – Vi tror jättemycket på honom. Han är redan en av våra viktigaste och bästa spelare, men det är helt säkert att han kommer att bli en världsspelare, säger Juha Kivilehto till Helsingborgs Dagblad

FC Helsingborg passar under inledningen av säsongen på att säkra upp med duktiga Jonathan Nilsson i ytterligare 3 år. Jonathan som verkligen som på riktigt etablerade sig i SSL förra säsongen har i år inlett på samma sätt och spås en ljus framtid.

– Han har allt som krävs. Sen har han viljan att lära sig något nytt. Han är nästan aldrig nöjd med hur han har spelat. Även om han har gjort några mål vill han hela tiden vara bättre. Han är en kille vi kan börja bygga FCH:s framtid kring, säger sportchefen Juha Kivilehto, till Helsingborgs Dagblad.

Jonathan var uttagen till talanglägret i maj och har siktet inställt på både SM-guld och landslaget.

– VM är såklart ett jättestort mål. Både vara med och vinna. Och sen är det SM-guld såklart, säger Jonathan Nilsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar