Foto: Ted Malm
IBF Falun

Falun i ensam serieledning efter kvällens vinst mot Dalen. 

Dalen vaknade för sent och hann inte ta igen 7-1 ledningen som Falun skaffat sig inför den sista perioden. Även om man närmade sig så slutade matchen till sist 8-4 till Falun.  

Det blev aldrig någon jämn match som vi på förhand hade hoppats på. Det var ett Falun som stundtals lekte innebandy med sina kombinationer och rörelser som få lag kan matcha.

Dalen öppnade målskyttet i första perioden men allt eftersom tog Falun över den första perioden och matchen gick till periodpaus med en 4-1 ledning till Falun.

Tydligt genom hela matchen är att det var två lag som är vana att hålla mycket boll och det var en ständig kamp om bollen. I den andra perioden kom Dalen ut med ett helt annat driv i laget. Falun svarade upp med ett fruktansvärt grymt humör och straffade Dalen när laget låg med högre positioner än innan.

Inför tredje perioden ledde Falun med 7-1 och matchen var i princip avgjord. Dalen vaknade till liv i slutet men inte tillräckligt och vid slutsignal kunde Falun enkelt skriva upp sin 4:e vinst för säsongen och nu går upp i ensam serieledning.

På lekhumör för kvällen vara Alexander Galante Carlström och Johannes Larsson

Snart highlights här på ibnytt.se

Martin Sköld

Skånsk smålänning med uppväxt i Staffanstorp. Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar