Foto: Per Wiklund
FC Helsingborg

Oktoberfest för Mullsjö ikväll

Det var nära senast i inför hemmapubliken Nyhemshallen för Mullsjö mot Dalen. Ikväll ny chans då Helsingborg står för motståndet då det vankas oktoberfest! - Vi har alltid bra tryck i hallen men ikväll det kan det bli lite extra, säger Pelle Tarenius.

Från Nässjö till Mullsjö inför säsongen, dess för innan många år som hockeyspelare. Historien av Pelle Tarenius kometkarriär är värt att återkomma till i framtida artiklar. Pelle har dock snabbt tagit plats i Mullsjös startfemmor.

– Det känns bra SSL och jag har kommit in i det bra. Vi ställer högra krav på träningarna vilket har gjort att jag kunnat anpassa mig till tempot. Jag visste inte alls hur jag skulle klara SSL innan säsongen utan då var fokus på att hjälpa laget så mycket möjligt. Jag har fått mycket förtroende och har kunnat utvecklas med det, säger Pelle.

Ikväll fredag väntar hemmamatch för Mullsjö mot Helsingborg. En match som föreningar har satsat extra på för att höja stämningen och publiksiffran ytterligare i en som alltid kokande Nyhemshall. Det är en senarelagd starttid till 20:30 och dessförinnan bjuder föreningen till Oktoberfest.

– Det blir nog en bra match. Vi har mött Helsingborg på försäsongen utan att göra en kanonmatch. Det kommer som alltid bli bra tryck på läktaren och kanske lite extra nu med Oktoberfest. David Gillek har fortsatt hänga kassar på träningarna så han kan bli farlig ikväll, avslutar Pelle.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar