Foto: 24kalmar.se
JAS

JAS-Guide: HJ grupp I & J

JAS-experten Rasmus Larsson, @JASbloggen går igenom samtliga JAS-grupper för HJ och DJ. Guiden innehåller spelare att hålla extra koll på samt tipp av poängliga och gruppvinnare. Här JAS HJ grupp I och J.

HJ-grupp I:

William Strömfeldt, Vara IBK – En stor stark forward är svårstoppad när han börjar sina bågningar från högerkanten. En målskytt av rang som bemästrar skotten på ett bra sätt.

Jonathan Bodenmalm, Partille IBS – Lär vara revanschsugen efter två silver, samt kvalmissen. En duktig offensiv spelare som besitter en riktigt fin teknik. Avig, svårstoppad och en bra förmåga att vinna boll över hela planen.

Linus Nestorsson, IBK Lockerud Mariestad – En spelare som kan slå igenom ordentligt. Har flyttat på grund av NIU och den miljön lär göra honom gott. Spelsinne av en högre grad och lär peta in en hel del poäng för sitt lag.

Anton Hansén, FBC Aspen – Fysisk och storväxt back som vinner mycket tack vare just de egenskaperna. Ledartyp som styr och ställer i de bakre leden.

André Lundgren, Stenungssund IBK – En snabb centertyp med en bra blick för spelet. Energispelare som alltid bidrar till sitt lag.

Poängligavinnare: Kalle Bylund, Partille IBS

Spelare som kan överraska: Edwin Jonsson, Partille IBS

Gruppvinnare: Partille IBS

Utmanare: IBK Lockerud Mariestad


HJ-grupp J:

Isac Adolfsson, IBK Vöikers – En kraftfull centertyp som gärna är delaktig i spelet med boll. Spelar ett enkelt spel med ett härligt rörelsemönster.

Adam Nilsson, FBC Kalmarsund Ungdom – Liknar storebror Kim, både till utseende, men även till viss del i spelstilen. Snabb, tekniks och en fin räckvidd vilket gör honom svårstoppad.

Nils Söderqvist, Westervik IBK – En speedkula som kan vara extremt jobbig att möta som back. Svårfångad och ettrig och är ständigt i rörelse och snabb i vändningarna.

Mattias Zeilon, Vimmerby IBK – En snabb och ettrig forward, lite av en trollgubbe.

Simon Lindström, FBC Kalmarsund Ungdom – Rejäl back som med sina fysiska attribut vinner mycket boll och är stark i duellspelet.

Poängligavinnare: Felix Göthberg, IBK Vöikers

Spelare som kan överraska: Simon Sälgfors, IBK Vöikers

Gruppvinnare: FBC Kalmarsund Ungdom

Utmanare: IBK Vöikers

Läs JAS-bloggen här: http://jas-bloggen.ibnytt.se/

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar