Karlstad IBF

Karlstad slår i underläge

3 inspelade poäng för både Karlstad IBK och Linköpings IBK inför söndagskvällens match i Karlstad. – Jag tror det kan passa oss bra att slå lite i underläge, säger Niklas Hovivuori inför bottenmötet mot Linköping till Värmlands Folkblad.

3 inspelade poäng på de inledande 5 matcherna och laget placerar sig sist i tabellen. Ikväll söndag väntar Linköpings IBK på hemmaplan, ett Linköping som även de har 3 inspelade poäng.

– Det har gått emot oss och de första matcherna var en katastrof, men på slutet tyckte jag såg lite bättre ut och nu vill få kurvan att fortsätta stiga, säger Niklas Hovivouri till Värmlands Folkblad.

Förra helgen var spelades Champions Cup vilket gav Karlstad ett välbehövlig uppehåll.

– Jag tror det var bra att vi fick lite paus från matcherna och det har varit bra energi på träningarna. Det är samma go i laget som det var förra året, något vi saknade ett tag. Så denna vecka har varit riktigt bra, säger Niklas.

Det sker vissa förändringar i startuppställningen i både Karlstad och Linköping. För Karlstads del så får Simon Bergström förtroendet i målet då Nicklas Nilsson har en stukning. För Linköpings IBK är landslagsbacken Anton Karlsson tillbaka efter att ha missat två matcher.

– Det är aldrig roligt att vara borta så det ska bli riktigt roligt att få lira igen, säger Anton till Linköpings hemsida. 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar