Foto: FBC Uppsalas hemsida
IK Sirius FBC

FBC Uppsala förstärker truppen

FBC Uppsala som inför säsongen värvat in 8 spelare gjorde under onsdagen klart med ett nytt nyförvärv. Laget värvar Amanda Armstrand lokalt från IK Sirius IBK genom ett lån.

3 matcher in i säsongen förstärker tredjeplacerade FBC Uppsala sin forwardsuppsättning med Amanda Armstrand som lånas in från ett annat Uppsala lag, nämligen IK Sirius IBK.

– ”Ett samarbete gynnar alla, och två av Uppsalas bästa damlag gör det igen. Från och med idag så kommer IK Sirius IBK´s Amanda Armstrand lånas ut till FBC Uppsala. Vi i FBC Uppsala är väldigt tacksamma för att vi får låna Amanda, och vi i Sirius är glada över att kunna bidra till att Uppsala fortsätter ha ett starkt elitlag för damer”, uttalar sig FBC Uppsalas sportchef Lars Jardö och IK Sirius IBKs Sara Orebrand på FBC Uppsalas hemsida. 

Målskytten Amanda har redan hunnit med att göra 6 mål och 5 assist på de inledande två matcher i Sirius och förstärker nu alltså Uppsalas offensiv.

– Det är en rapp forward som går på mål. Hon är med för att vi tror att hon ska producera, säger FBC Uppsalas sportchef Lars Järdö till unt.se

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar